Webdesign

Website laten maken?

Lage kosten, professioneel ontwerp.
Als u een eigen website wilt laten maken bent u hier aan het goede adres. CMD Marketing Services ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim 10 jaar ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet.
Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Het design van uw website

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. CMD Marketing Services kan het voor u verzorgen. Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook qua techniek komt er veel bij kijken.

CMD Marketing Services streeft ernaar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt goed gekeken naar u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden? Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw internetpagina.  Heeft u al een website maar wilt u deze uitbreiden met een nieuwsbrief systeem of een gastenboek? Ook dit kan voor u worden gerealiseerd.

Betaalbaar webdesign, professioneel en snel!

Betaalbaar webdesign voor 499,00
Is de informatie van uw organisatie niet op internet aanwezig of voldoet uw website niet meer aan de eisen van deze tijd, dan mist u een nog steeds toenemend deel van uw publiek en dus klanten!
Voor slechts 499,00 Euro kunt u door ons een professionele website laten maken comform uw huisstijl compleet met bedrijfslogo en afbeeldingen.

Een vrijblijvend website ontwerp

Heeft u interesse in een website voor 399,00 Euro, dan ontwikkelen wij geheel vrijblijvend enkele website ontwerpen voor u.
Zit er tussen de voorgestelde website ontwerpen een ontwerp bij wat u aanspreekt dan kunnen wij deze nog helemaal aan uw wens aanpassen. Als vervolgens het ontwerp helemaal naar uw zin is dan gaan wij de website voor u ontwikkelen.

Enkele voorbeelden van bedrijven die u voorgingen:

 

gaervoor employ noodle
 hilo ijk mus