Acquisitie

Succesvolle telefoongesprekken

Acquisitie is de verzamelnaam voor het binnenhalen van klanten. Telefonische acquisitie gaat over afspraken maken met potentiële klanten. CMD Marketing Services heeft hier haar eigen visie op samen met het binnenhalen van meer omzet. Wij kennen elke stap in het verkoopproces – van het werven van klanten via de telefoon tot het realiseren van waardevolle klanten.

Een van de meest effectieve methodes om klanten te bereiken is telefonische acquisitie. Helaas wordt binnen veel organisaties dit op de lange termijn geschoven. Men is bang voor afwijzing, bang voor “een Nee” van een potentiële klant. Daarnaast zijn planning en een goede structuur van het telefoongesprek van groot belang. vergeet ook niet de voorbereiding en natuurlijk je winnaarsmood! Zoals je ziet is het een complexe bezigheid waarin je steeds een duidelijk doel voor ogen dient te hebben.
Gewoon bellen kan bijna iedereen, doet ook bijna iedereen. Maar kwalitatieve telefoongesprekken met respect voor uw doelgroep (scriptloos !) en met focus op resultaat (nu en op lange termijn) moet u overlaten aan professionals. Professionals die een klik maken met uw doelgroep, zelf kansen zien en die grijpen, meedenken met u en uw doelstellingen, motiveren en niet irriteren.

Wij zijn het verlengstuk van uw organisatie, uw visitekaartje tijdens het leggen van contacten. Wij maken afspraken met het management en de directie van uw toekomstige klanten